صبايا كول
اهلا بكى ايتها الزائرة الكريمة نحن نؤكد لكى انكى اخترتى المنتدى الصحيح للبنات وللابداع وللمستقبل هنا حيث للابداع عنوان ارجو ان تسجلى فى المنتدى اذا كنتى مشتركة فتفضلى بالدخول واذا كنتى زائرة فتفضلى وسجلى بالمنتدى


صبايا كول

صبايا كول الصيف احلى معنا
 
الرئيسيةالرئيسية  فتيات المستقبلفتيات المستقبل  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» صور بنات حقيقية روعة
الخميس نوفمبر 01, 2012 7:26 pm من طرف julia2o0o14

» خبر للمسابقات
السبت سبتمبر 24, 2011 6:33 am من طرف ملكة جمال الهند

» اجمد100 نكتة
الخميس سبتمبر 15, 2011 6:47 pm من طرف ملكة جمال الهند

» فيديو لاغنية من فلم DILWALE DULHANIA LE JAYENGE اغنية تانية
الخميس يونيو 02, 2011 1:41 pm من طرف ملكة جمال الهند

» فيديو لاغنية من فلم DILWALE DULHANIA LE JAYENGE
الخميس يونيو 02, 2011 1:38 pm من طرف ملكة جمال الهند

» فيديو لاغنية من فلم raaz2
الخميس يونيو 02, 2011 1:36 pm من طرف ملكة جمال الهند

» يا صديقاتى موضوع هام
الإثنين مايو 16, 2011 12:10 pm من طرف ملكة جمال الهند

» تسريحات شعر جديدة
السبت أبريل 16, 2011 11:32 am من طرف ملكة جمال الهند

» ما معنى الصداقة
السبت أبريل 02, 2011 6:15 pm من طرف ملكة جمال الهند

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
clock
التبادل الاعلاني
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
clock

شاطر | 
 

 طريقة عمل الجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملكة جمال الهند

avatar

عدد المساهمات : 143
تاريخ التسجيل : 08/02/2011
العمر : 17
الموقع : القاهرة

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الجمبرى   الخميس فبراير 10, 2011 5:31 pm


طريقة عمل الجمبرى بالخلطة السحرية



المقادير :






كيلو جمبري وسط كبير لو عايزة جامبو مافيش مانع يعني


بصلة كبيرة مقطعة معكبات صغيييرة


طماطم كبيرة مقطعة مكعبات صغييييرة


فلفل رومي كبيرة مقطعة مكعبات صغيييرة


ملعقة صغيرة ثوم مهروس


ملح


فلفل


نصف ملعقة صغيرة كمون


اقل من نصف ملعقة صغيرة زعتر


اقل من ربع كوب خل


عصير ليمونة


شوية زيت










الطريقة:


انا هقولكم بالمرة علي طريقة تنضيف الجمبري علشان كنت بضًيًع نصف الجمبرياية في التنضيف


المفروض انت بتقولي للراجل ينظفلك ضهر الجمبري






طيب لو ما نظفهوش






زي الشاطرة كده تجيي الجمبري من ظهره و بمقص صغير تقصي القشر من الراس للذيل

(ماتقصيش الذيل طبعا)



و تشرطي شرطة بالسكين بالراحة في مكان االعمود الفقري بتاع الجمبري في لحم الجمبري نفسه

(طبعا هو مالوش عمود فقري بس انا بحاول اوضحلك الصورة)




هتلاقي زي عرق كده هو ده امعاء الجمبري


شيلية طبعا


عايزة افكركم اني ماشلتش الراس
(علشان الست اللي في الصور شالتها)




هتلاقي في راس الجمبري مادة كده لونها اصفر او برتقالي

اوووعي تشيليها


بيقولوا عليها البطروخ بتاع الجمبري و هي اللي فيها الفايدة كلها



بس كده خلاص


و تنقعي الجمبري في ماية فيها دقيق و ملح و ليمون

(بس كتري الليمون)


و تسيبيه شوي علشان الزفارة
(10 دقائق مثلا)





انا كده ماقشرتش الجمبري


الصينية ديه بتكون احلي كده






طبعا ممكن تستخدمي المقشر مافيش مشكلة


نحط كل الحاجات الحلوة اللي عملناها في المقادير ديه مع الجمبري في صينية او طاسة كبيرة و نقلب كويس


و نحطها علي البوتاجاز من فوق

(مش محتاج فرن لانه مش بيخد وقت)






و تغطيها و كل فترة تقلبي






هينزل مايته كلها و بعدين يشربها و كده خلاص نكون خلصنا






التسوية مابتكملش ربع ساعة






ممكن طبعا يتاكل كده من الصينية


يمكن عمل رز ابيض بجانبه


و احط منه علي الرز و شوية صوص و الرز يكون طعمه تححححفة






ممكن من غير رز خااالص و جنبه سلطات و خلاص






و بالهنا و الشفا




ملحوظة صغننة علي جنب
ممكن لو عايزاه مشوي
يبقي الخلطة ديه ممكن نستخدمها كتتبيلة
تسيبيه فيها نصف ساعة مثلا و بعدين تشوحيه في طاسة علي النار
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://girls.forumegypt.net
 
طريقة عمل الجمبرى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
صبايا كول :: بنات وبس :: الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: